Sudeikis ja Hazell kohtusid Ameerika sporditeemalise komöödiadraamasarja "Ted Lasso" võtetel. Esimest korda nähti neid avalikult koos eelmise aasta veebruaris, kuid paarina märgati neid New Yorkis jalutamas mullu juunikuus, vahendab Hollywood Life. Sudeikist ja Hazelli tundev allikas paljastas eelmisel aastal The Sunile, et Jasoni arvates on Keeley olnud alati imeliselt atraktiivne. "Ta ütles oma sõpradele, et on naisesse juba aastaid armunud olnud," teadis allikas kommenteerida.

Paar sai lähedaseks siis, kui Jasoni ja tema endise kihlatu Olivia Wilde’i suhe purunes. Wilde hakkas peagi kohtamas käima poplaulja Harry Stylesiga, mis Jasonile mõjus raskelt. "Kui Jason sai Oliviast ja Harryst teada, pöördus ta Keeley poole toetuseks. Ta oli sellel ajal väga muserdatud seisus, kuid Keeley oli ülimalt toetav ja hiilgav," lisas allikas.

Nüüd on aga Sudeikis ja Hazell otsustanud lahku minna. Paarile sai saatuslikuks ühise aja leidmine – kiirete töögraafikute kõrval ei leidnud nad teineteise jaoks aega. Nad jõudsid ühiselt järeldusele, et parem on eraldi edasi minna.