Kui varasemate Kardashianide klannide pulmade puhul võib arvata, et neile meeldib abiellumist tähistada suurelt, siis selles osas erineb Kourtney oma perest. Esimese pulmapeo pidas ta oma kaaslase ja muusiku Travis Barkeriga privaatselt maha Las Vegase kabelis, kus ametlikult ei abiellutud, vaid käidi abiellumise protsessi harjutamas.

Esmaspäeval abiellusid Kardashian ja Barker ametlikult Santa Barbara kohtumajas. Ainsateks külalisteks olid pulmas Travise isa Randy ja Kourtney vanaema MJ. Nüüd on selgunud põhjus, miks Kardashiani tuntud õdesid pulmas polnud. Pruut soovis juba alguses väikest tseremooniat ja teadis, et oma õdesid sinna ta ei soovi – kui ta kutsub ühe, peab ta ka teised kutsuma. Ema järjekordsest suursündmusest jäid ilma ka Kourtney lapsed, vahendab Hollywood Life. Mäletatavasti sai Kourtney tütar Penelope ema peale pahaseks, kui ei saanud osa võtta tema üllatuskihluspeost.

Kourtney jaoks oli ülimalt oluline vanaema kohalolek pulmas. Oma nõrga tervise tõttu on MJ koroonapandeemia ajal olnud pikalt isolatsioonis, et oma tervist hoida. Isolatsioonis tundis ta üksildust, kuna ei näinud oma suurest perest kedagi. Nüüd, kui MJ on isolatsioonist väljas, soovis Kourtney, et tal oleks eriline roll pulmas. Vanaema tähendab Kourtney jaoks väga palju, kuna veetis temaga lapsepõlves palju aega koos. Peret tundev allikas kinnitas, et pulm oli mõlema jaoks eriline ning nad muutusid tseremoonia ajal emotsionaalseks.

"Nad on väga sarnased ja kinnitavad seda ühest suust. Kui Kourtney tahtis pidu korraldada, et abielu ametlikuks teha, küsis ta esimesena vanaemalt nõu. Ta soovis, et pulm oleks väike ja MJ oli ainukene, keda ta pulma soovis," teadis allikas Hollywood Life'ile rääkida. Pruudi jaoks oli pulm täpselt selline, nagu ta unistas. "Ta poleks osanud ette kujutada erilisemat viisi oma elu ühe tähtsaima päeva tähistamiseks kui vanaema kohaolek," lausus allikas.

Kourtney loobus pulmas uhkest kleidist ja kandis hoopis minikleiti, prossi, ristiga kaelakeed ning loori. Kuulduste kohaselt toimub suvel Itaalias uhke pulmapidu mitmesaja külalisega ning seal on Kourtney õed ja lapsed kindlasti kohal.