Zara Phythianit ja tema abikaasat Victor Marke'i süüdistati noore tüdruku purju jootmises ning ärakasutamises. Kannatanu sõnul jootis Phythian talle rummi ja õhutas Marke'iga oraalseksile. Lõpuks Phythian ja Marke vägistasid oma ohvri.

"Teadsin, et see on vale, aga ei osanud kuidagi olukorrast välja tulla," ütles ohver. Phythiani abikaasa Victor Marke mõisteti sama tüdruku ärakasutamises süüdi. Marke sai kokku 14 aasta pikkuse vanglakaristuse, Phythian 8 aasta pikkuse.

Ajakirja Mirror andmetel oli paari ohver esimese juhtumi ajal vaid 13-aastane. Tänaseks on kannatanu juba täisealine. "Nad nägid, et olen haavatav, ja kasutasid seda ära," tõdes naine.

Kohtuprotsessi käigus tuli välja, millist mõju on paari tegevusel noorele ohvrile avaldanud. "Nad võtsid minult süütuse," rääkis kannatanu. "Olen nüüd täiskasvanuks saanud. Kõik valu, viha, vastikus ja häbi, mida tundsin, on nüüd nende kahe kanda."

Phythian on tuntud peamiselt Marveli filmist "Doctor Strange". Tänavu mais ilmus filmisarja teine ​​järg, milles näitlejanna kaasa ei tee.

Jaga
Kommentaarid