Kolmapäeval istus Johnny Deppi ja Amber Heardi kohtuprotsessil tunnistajapinki Heardi õde Whitney Henriquez. Ta kirjeldas paari vahel tekkinud tüli, mida sattus pealt nägema. Esmalt karjusid Depp ja Heard katusekorteris üksteisele roppusi. Siis jooksis Depp ülemisele korrusele ja lõi Amberi õde selga. Juhtunut nägi pealt Amber, kes virutas omakorda Deppile, mille peale jooksis kohale ka Deppi turvamees, vahendab Variety.

"Johnny oli juba haaranud Amberi juustest ühe käega ja lõi teda teise käega korduvalt näkku, sellel ajal, kui ma kõrval seisin," kirjeldas Henriquez võigast vahejuhtumit. Turvamees eraldas paari ning Henriquez viis õe tema korterisse ja lukustas ukse. Ta sõnas, et kuulis Deppi ukse taga karjumas. "Ma f***ing vihkan sind! Ma f***ing vihkan teid mõlemaid! Te kuradi pätid, kuradi h***ad!" kuulis Henriquez õe abikaasat karjumas.

Whitney on ka varem antud intsidendi kohta ütlusi andnud – 2020. aastal Suurbritannias toimunud laimamisprotsessi ajal. Tollal leidis kohtunik, et Depp ründas Heardi nii selle kui ka paljude teiste vahejuhtumite ajal.

Ka Depp on praeguse kohtuprotsessi ajal vahejuhtumi kohta tunnistuse andnud. Enda arvates sai ta Heardilt löögi ning vandekohtule näidati pilti tema sinikatega näost. Depp ei maininud, et lõi Heardi või tema õde. Ka turvamees Travis McGiven andis ütlusi, mis Deppi versiooniga üldiselt kattusid. Amber Heardi versioon juhtunust aga erines Deppi omast. Ta mäletas, et lõi Deppi oma õde kaitseks ning mees oli Heardi peast kinni hoidnud ja teda korduvalt näkku löönud.

Henriquez sõnas tunnistajapingis, et avastas koos õega juhtunule järgnenud hommikul, et Heardi garderoob oli segi paisatud ning ta riidenagid olid trepi peale ümber lükatud. Köögilaualt leidis Amberi õde tema jaoks jäätud konfidentsiaalsuslepingu, mille järgi ei tohtinud ta juhtunust kellelegi rääkida. Henriquez lepingut ei allkirjastanud.

Whitney rääkis, et nägi Amberi heaolus ja tervises suurt langust selle nelja aasta jooksul, mil ta Deppiga abielus oli. Tema sõnul oli Depp kainena olles särav ja soe, kuid purjus või pilves olles oli mees vihane ja vägivaldne. "Kui ta jõi, muutus ta väga vihaseks. Ta ütles ülimalt vastikuid ja halbu asju, tavaliselt Amberi kohta, mõnikord minu kohta," ütles Henriquez kohtus.

Ta meenutas, et ühel Londonis toimunud peol muutus Depp niivõrd vihaseks, et viskas lihanoa oma assistendi poole, kes õnneks pihta ei saanud. Ta rääkis ka intsidendist, kus Depp olevat hoidnud purjus olles pisikest koera liikuva auto aknast väljas. Depp oli teinud nalja, et paneb koera mikrolaineahju.

Vandekohtule näidati ka pilte Heardist, mille oli teinud paar, kes Heardiga sõbrad olid. Fotodelt oli näha, kuidas Heardi nägu katsid sinikad. Paar sõnas, et nad kartsid Heardi tervise ja turvalisuse pärast.