"Juhhu! Tuleb poeg!!" hõiskas Brad Jurjens ühismeedias, "Kolm on kohtuseadus!" Musta Hundi liige on varasemalt Õhtulehele tunnistanud, et poeg on tema perre vägagi oodatud. "Ma ei tea, kas tulistangi ainult tüdrukuid, aga tahaks ikka poissi ka," sõnas Brad toona.

2019. aasta 24. veebruaril said Brad ja Heddy oma esimese lapse, kelleks on tütar Roselyn. Juba 2020. aasta 2. oktoobril sai pisitütar endale õe nimega Amelia.

2018. aasta 2. novembril abiellus Brad Heddyga Las Vegase lähistel kõrbes. Isameheks oli seejuures Ralph Ciavolino ja paaripanijaks legendaarse metalbändi Quiet Riot endine laulja Paul Shortino (65).

"Meil Heddyga oligi plaan, et lähme Vegasesse ja teeme sellise väikse pulma," selgitas Brad mõned aastad tagasi Kroonikale. "Vaatasime seal lähistel kõrbes ühe ilusa koha välja ja päikeseloojangul toimus tseremoonia. Lisaks Ralphile ja Paulile olid tunnistajateks veel paar minu sõpra ja oligi kõik. Seda, et ma abielusõrmust kannan, ei olegi veel suurt tähele pandud. Lähedased ja bändikaaslased muidugi teavad."