63-aastane Madonna on tuntud oma provokatiivse stiili poolest nii laval kui sotsiaalmeedias. Instagramist eemaldati möödunud aasta lõpus mõned tema fotod, kuna nendega rikuti rakenduse reegleid. Nimelt, olid näha lauljatari nibud. "Mind hämmastab siiani, et elame kultuuris, kus naise kehast saab näidata iga tolli, välja arvatud rinnanibu," kommenteeris popikoon toona, "Nibu, mis toidab last!"

Nüüd kurdab popstaar, et ei saa enam Instagramis otseülekandeid teha, vahendab Mirror. Laulja avaldas video, kus proovib Instagrami Live'i käivitada. Ilmub teade, et otseülekannet ei saa lõpule viia, kuna kasutajakonto on varem reegleid rikkunud.

"Kas ma ei saagi enam teiega otseülekandeid teha? Mis toimub?" räägib lauljanna videos, "Ma pole kunagi nii palju riideid kandnud. Olen sõnatu." Kommentaarium kubiseb fännide toetavatest sõnadest. "Sa oled liiga ilus. Instagram seda ei salli," kirjutab üks Madonna loomingu austaja. Teine lisab: "Nad peavad endale aru andma, et sa oled legend ja oled olnud parim juba 80ndatest saadik."