Teiste külaliste seas saabusid idüllilisse mereäärsesse külla loomulikult ka perekonna kõige kuulsamad liikmed. Kim Kardashian võttis enda saatjaks poiss-sõber Pete Davidsoni asemel hoopis oma vanima tütre North Westi.

Kuigi Itaalias lõõmab viimastel nädalatel tulikuum päike ja soojakraadid on 30 ümber, siis Kim oli pulmanädala jooksul üllatavalt palju kaetud. Kui tavaliselt on just tema see pereliige, kes oma riidevalikutega meediasse satub, siis seekord on inimesi pannud kulme kergitama hoopis Northi välimus. Nimelt astus kaheksa-aastane preili Itaalias tänavatele korseti ja pitsist tehtud pükstega. Bravuuri lisas ka karvase kraega pintsak.

Sotsiaalmeedias on Northi riidevalik tekitanud suurt furoori. Peamiselt heidetakse Kimile ette seda, et ta on oma paljastavate ja riskantsete riietustega oma tütrele halba mõju avaldanud. "Lapsed peaksid riietuma ikkagi nagu lapsed," seisab ühes populaarses Twitteri säutsus.

Ka Northi räpparist isa Kanye West on varem oma eksnaisele ette heitnud seda, et North hakkas liiga noorelt end meikima.