"Ma sain uue rahakoti, vana hakkas juba ära väsima," sõnas Lepland läbi naeru. Märks uuris, et kas Otil hakkas tõesti vana rahakott nii täis saama, et oli uut ja suuremat vaja. "Ei, sellest on asi kaugel," lõõpis muusik vastu.

Lepland rääkis hiljuti Kroonikale antud intervjuus oma pidutsemisest ja elukaaslasest Andra Järvast. Ott romantik pole, kuid ometi võlus ta naise ära. Paari suurt vanusevahet muusik ei tunneta ning näeb oma kaaslast tema noorest vanusest hoolimata elutarga ja intelligentsena.

Ott tutvus oma elukaaslasega tööalaselt. "Tema töötas TV3s ja mina läksin sinna ühe saate salvestusele külaliseks, niimoodi see asi algas. Sümpaatia oli esimesest silmapilgust. Side meie vahel tekkis kohe ja hakkasime tihedalt suhtlema." Ott lisas, et nende tutvus hakkas loomulikult arenema ja ta tundis, et Andra on tema inimene.

Laulja jagas oma kaaslase kohta ainult kiidusõnu ja on väga rahul, et nad kokku kolisid. "Kui leiad sama veregrupiga inimese, kes sind mõistab, siis aeg lendab. Aasta algul kolisime kokku ja oleme selle otsusega mõlemad väga rahul. Olen ise suhteliselt rahulik natuur ja mulle väga ei sobi, kui mu kõrval on inimene, kes on oma loomult liiga temperamentne. Mulle ei sobi ka selline inimene, kes üritab mind õpetada või mind ümber kasvatada. Ma olen väga kannatlik inimene, kuid tean, et mingi hetk on ka minu kannatlikkusel piirid. Tema on tohutult rahulik, arusaav, mõistev inimene, kes suudab jääda rahulikuks olukordades, kus minul on närv sees. Ta oskab väga hästi mind maha rahustada. See on oluline omadus, mida tema juures hindan," rääkis Ott oma armastatust.

Jaga
Kommentaarid