Kuninganna saabus Chelsea lillenäitusele luksuslikus golfikärus ning vaatas näituse üle päev enne selle ametlikku avamist. Londonis toimuvat maailmakuulsat sündmust korraldab Royal Horticultural Society, mille patroon kuninganna Elizabeth II on. Oma valitsemisajal on ta käinud lillenäitusel rohkem kui 50 korda, kuid seekord polnud kuninganna osalemine tema halva tervise tõttu kindel. Otsus näitust külastada sündis viimasel hetkel, vahendab Daily Mail.

Monarh saabus lillenäitusele fuksiaroosas mantlis ning naeratas kohalolijatele. Liikumiseks kasutas ta peene välimusega golfikäru, millega oli tal lihtne sündmusel liikuda. Arvatakse, et tegemist on esimese avaliku sündmusega, kus kuninganna on kasutanud oma uut Daria esmaklassilist golfikäru. Käru on toodetud Taanis, see maksab üle 62 000 naela ning käruga saab sõita üle 50 miili, enne kui see laadimist vajab. "Kuninganna mugavuseks on tehtud muudatusi," kommenteeris Buckinghami palee esindaja käru kasutamist üritusel. Monarhile näidati sündmusel kümmet erinevat lilleaeda, mistõttu oli käru kasutamine õigustatud.

Kuninganna golfikärus

Viimati nähti Elizabeth II golfikärus 2013. aastal, kui ta osales Buckinghami palee aias kroonimispidustustel. Ta kasutas käru ka oma 2011. aasta Austraalia tuuri ajal, kui külastas Canberras valitsushoonet.

Chelsea lillenäitusel osalesid peale kuninganna ka prints Edward koos oma naisega ja printsess Beatrice oma abikaasaga. Tänavune lillenäitus pühendati kuningannale 70. troonijuubeliks.