Teisipäeval rääkis Paia oma fännidele kurvalt Instagramis, kuidas tema pagas lennureisil ära kadus. Kui tavapäraselt võib pagas rahvusvahelistel lendudel ära kaduda, siis seekord piisas kohvri haihtumisest Kuressaarde lendamiseks.

"Välislendude puhul on kiired ümberistumised ja asjad, et pagas ei jõua õige lennuki peale või ei jõua piisavalt kiiresti õigesse kohta, aga Tallinn-Kuressaare…" oli lauljanna imestunud. Paia hakkas Saaremaal maandudes kiirelt kohvrit taga ajama. Ta helistas Tallinna lennujaama ja uuris, kuhu ta kohver kadus. "Keegi ei tea, keegi ei näe seda. Pole lihtsalt," sõnas ta. Ta lootis, et kohver on siiski kodumaa avardustes kaduma läinud, mitte omapäi välismaale reisinud. "Samal ajal läks mingi lennuk Türki ja kuskile veel. Ma väga loodan, et mu pagas pole lihtsalt ma ei tea kus kohas," ütles Paia Instagramis.

Järgmisel päeval sai kohvrisaaga õnneks õnneliku lõpu. Paia suur ja 18 kilogrammi kaaluv kohver oli jäänud pagasilintide vahele peitu. "Kõlab veidi tobedalt, aga vähemalt on kohver olemas ja Eestis," kirjutas lauljatar sotsiaalmeedias.

"Tänud lennujaama personalile, kes jooksvalt infot jagas ja asjaga tegeles," sõnas Paia lõpetuseks.