Just nemad saavad mitme kuu jooksul merekonteineritest ehitatud maja päriselt endale. Vōitjapaar oli üliõnnelik.

"Kirke pidi suurest õnnest peaaegu minestama," tunnistas Ander vahetult pärast võidu-uudist. TV3 tegevjuht Signe Suur tänab kõiki naabreid, saatetiimi ja vaatajaid eduka juubelihooaja eest.

"Kümnes hooaeg tõi rahva ette julged noored inimesed, kes võtsid ette meeldejääva ja väljakutseterohke teekonna," lausus Signe Suur. "Selle põneva ja emotsionaalse teekonna tulemusel valmis neli väga unikaalset, hubast ja nutikalt ehitatud unistuste kodu."

Finaalsaates toimus kaks hääletust, millest esimeses langesid välja Sigrid ja Katariina ning Kertu ja Madis. Lõpuheitlusse jõudsid Reio ja Johanna ning Kirke ja Ander. Enne vaatajahääletuse tulemuse välja kuulutamist anti superfinaali paaridele võimalus konkurenti kiita. "Reio ja Johanna väiksel põnnil on nende majas nii mõnus vannis käia," nentisid Kirke ja Ander. "Kirke ja Ander on ägedad, sest nad on nii unikaalse ideega lagedale tulnud," tunnustasid konkurente Johanna ja Reio.

TV3 ja Inbanki koostöös valminud sari jõudis eetrisse Tallinna lauluväljaku ehitusplatsilt. Saatejuhid olid Alari Kivisaar ja Maribel Vääna.