Väidetavad vahejuhtumid leidsid aset Londonis aastatel 2005-2008 ja 2013. aastal Cloucestershire'is, vahendab The Guardian. Tõendeid juhtumite kohta kogus Londoni politseiteenistus Metropolitan Police juba näitleja eelmise uurimise ajal.

BBC andmetel on kaks 2005. aasta märtsikuud puudutavat süüdistust seotud meessoost ohvriga, kes on nüüd oma 40ndates eluaastates. Teiseks ohvriks on hetkel 30. eluaastates mees, keda Spacey ründas väidetavalt 2008. aasta augustis. Ka kolmas ohver on 30ndates mees.

Prokuratuuri kuritegevuse eriosakonna juht Rosemary Ainslie kinnitas, et näitleja vastu on süüdistus esitatud. "Teda süüdistatakse ka teise inimesega penetratiivses seksuaaltegevus ilma teise inimese nõusolekuta," lisas Ainslie. Prokuratuur tuletas kõigile asjaosalistele meelde, et kriminaalmenetlus Kevin Spacey kohta on aktiivne ning tal on õigus õiglasele koht

Spacey on oma karjääri jooksul võitnud kaks Oscarit ning ta on tuntud oma rollide poolest filmis "Tabamatu ilu" ja sarjas "Kaardimaja".

Jaga
Kommentaarid