Muusikaettevõtte Hipgnosis on tehinguga täielikult endale saanud Timberlake'i autoriõigused, omandiõigused ja muusikateoste kataloogi, mille muusik on kirjutanud. Samuti sai ettevõtte omale osa laulukirjutaja avaliku esinemise tuludest, vahendab Variety.

Hipgnosis saab endale müügiga ka heliteoste ülemaailmsed haldusõigused, mis hetkel sõltuvad veel Universal Music'u ülejäänud haldusõigustest. Need peaksid aeguma 2025. aastal.

Muusikaettevõte rohkem detaile müügitehingust ei avaldanud. Wall Street Journal hindab oma allikatele toetudes müügitehingu suuruseks natukene üle 100 miljoni dollari. Selle sisse ei kuulu tulevikus Timberlake'i poolt loodav looming.

Muusik on ettevõttega koostöö üle õnnelik. "Ma olen elevil uue koostöö üle Hipgnosisega. Nad hindavad artiste ja nende loomingulist tööd ning nad on alati tugevalt toetanud laulukirjutajaid. Ootan põnevusega uut peatükki," sõnas Timberlake.

Ettevõte Hipgnosis Song Management on tegutsenud kõigest neli aastat, kuid nad on selle ajaga jõudnud muusikamaailmas märgi maha panna. Lisaks Timberlake'i kataloogile kuuluvad nende omandisse ka Shakira, Red Hot Chili Peppers, Neil Youngi ja The Chainsmokersi muusikakataloogid.