Berry ja Wahlbergi filmi võtted olid parasjagu käimas, kui need otsustati peatada. Meeskond oli leidnud mõlkis õhupalligaasi kanistri, mis nägi välja nagu päris laskemoon, vahendab Daily Mail. Ühe allika sõnul oli olukord üsna murettekitav ning võtteplatsile kutsuti kohale ka hädaabijõud. "See oli niivõrd ärev olukord, et polnud kahtlustki politsei kohalekutsumiseks, kes õnneks kiirelt kohale jõudis," tõdes allikas.

Ka Ühendkuningriigi pealinna politseiteenistus Scotland Yard kinnitas leidu. "Politsei kutsuti kohale, kuna teatati kuulikesta meenutava eseme leiust. Tuli välja, et tegemist on mõlkis õhupalligaasi kanistriga, mis politseiametnike poolt hävitati." Väidetavalt leiti kanister Kagu-Londoni Cambertwell Greeni magistraadikohtust.

Võttemeeskonna tegutsemine leiust teada andmisel oli asjakohane. Möödunud aasta oktoobris leidis Ameerikas ühel võtteplatsil aset traagiline sündmus, kus filmistaar Alec Baldwin stseeniks harjutades relvast lasi ning kogemata filmi peaoperaatori Halyna Hutchinsi tappis. Baldwin arvas, et relvas pole pärispadrunid ja sellega on turvaline relvast laskmist harjutada.

Jaga
Kommentaarid