Pea 20 aastat tagasi kihlusid Moakler ja Barker ühisel väljasõidul Disneylandi teemaparki. Nad abiellusid aastal 2004, kuid lahutasid neli aastat hiljem. Moakleri jaoks kurba peatükki meenutav sõrmus on nüüd avalikul oksjonil enampakkumist ootamas, vahendab E! News.

Reede pärastlõunal oli sõrmuse hind pärast seitset pakkumist veel 64 tuhat dollarit, kuid laupäeva õhtuks on selle hind kerkinud paari tuhande võrra. Suurim pakkumine on natukene üle 70 tuhande dollari ning kokku on sõrmuse eest tehtud 10 pakkumist. Oksjon saab läbi maikuu viimasel päeval.

"Ma arvan, et see on kaunis ehe ja see oli tõepoolest minu unistuste sõrmus. Kuid minu jaoks on see peatükk mu elust läbi. Kuigi kunagi tõi sõrmuse kandmine mulle palju rõõmu, siis ma loodan, et see leiab uue kodu ja toob kellelegi teisele sama palju rõõmu," ütles Moakler. Ta lisas, et sõrmuse näol on tegemist ikoonilise ehtega.

Endine Miss USA loodab sõrmuse maha müüa 120 tuhande dollari eest ja ütles, et omal ajal oli sõrmus väärt lausa 160 tuhat dollarit.