Depp väitis, et Heardil oli nende abielu ajal afäär just Muskiga. Samuti märkis ta, et Heard olevat osalenud grupiseksis koos Muski ja modell Cara Delevingne`iga. Heard eitas taolisi väiteid.

Avalikkusele oli seni teada, et Musk ja Heard olid paar lühikest aega 2017. aastal. See oli pärast seda, kui Heard oli Deppist lahku läinud. Esmakordselt kohtus Heard Muskiga 2013. aastal filmi "Machete Kills" võtteplatsil.

Musk jagas teadlase Lex Fridmani säutsu, kel olid protsessi kohta tähelepanekud. Näiteks märkis Fridman, et kuulsus võib osade jaoks olla paras narkootikum. Lisaks ütles ta, et ollakse valmis miljonitele inimestele valetama.

Omalt poolt kirjutas Musk postituse juurde, kuidas loodab, et nii Depp kui Heard liiguvad oma eludega edasi.

Vandekohtunike otsus peaks ilmselt selguma järgmise nädala jooksul.

Depp kaebas Heardi 50 miljoni dollari peale kohtusse tolle 2018. aasta detsembris Washington Postis avaldatud arvamusartikli pärast. Heard rääkis selles seksuaalsest väärkohtlemisest, mis talle elus osaks on langenud.

Heardi advokaatide meeskond on Deppi omakorda 100 miljoni dollari peale kohtusse kaevanud, süüdistades teda “laimukampaania lavastamises”. Ka Heard on vägivallasüüdistusi eitanud.