“Triangle of Sadness” on satiiriline film, kus ülirikaste kruiisilaev upub, ning modellipaar, salk miljardäre ja koristaja satuvad asustamata saarele, kus harjumuspärane klassihierarhia peapeale pöördub. Östlundi sõnul on tema eesmärk pakkuda filmiga inimestele kõneainet ja neid samal ajal lõbustada.

Teine žüriipreemia, Grand Prix, läks jagamisele Lukas Dhonti “Close” Claire Denis’ “Stars at Noon” vahel.

Režissööripreemia sai Lõuna-Korea lavastaja Park Chan-wooki film “Decision to Leave”, noir, mis segab armastus- ja krimiloo.

Parima meesnäitleja tiitliga pärjati korealane Song Kang Ho (“Parasiit”) rolli eest jaapani režissööri Hirokazu Kore-eda filmis "Broker”, kus Korea perekond otsib kodu hüljatud imikule.

Paimaks naisnäitlejaks tituleeriti Zar Amir Ebrahim, kes kehastab ajakirjanikku Ali Abasi kriminaalpõnevikus “Holy Spider”, kus tegevuse keskmes on sarimõrvar, kes tapab sekstöötajaid. Filmi tegevus toimub Iraanis, kuid filmida seda selles riigis ei lubatud ning üles on see võetud Jordaanias. Film näitabki Ebrahimi sõnul kõike, mida Iraanis näidata ei tohi.

Žüriipreemia läks jagamisele Charlotte Vandermeerschi ja Felix Van Groeningeni õprusest kõneleva “The Eight Mountainsi” ja Jerzy Skolimowski "EO" vahel, mis on film eesli seiklustest kõledas Euroopas. Muuseas, režissöör tänas oma auhinnakõnes nimepidi kõiki kuut filmis osalenud eeslit.

Eriauhinna määras žürii kahekordselt Kuldse Palmioksaga pärjatud belglastele Jean-Pierre ja Luc Dardenne’ile põgenikedraama “Tori and Lokita” eest.

Parim stsenaariumi auhinna sai Tarik Saleh “Boy From Heaven” eest, mis on Kairo Al-Azhari mošees aset leidev thriller.

Parima filmi auhind Kuldne Kaamera läks Riley Keough’le ja Gina Gammellile siuude reservaadist kõneleva draama “War Pony” eest.