"Minu ideaalis näeks pühapäeva hommik välja nii, et ärkame perega üles ja siis ma teen lastele pannkooke, aga neile meeldib ainult vaadata, kuidas ma pannkooke teen, aga süüa ei meeldi, juba mäkerdamine käib," ütles Padar.

Tanel ütles, et isaga tal selliseid traditsioone lapsepõlves polnud ning ta proovib seda pakkuda oma lastele.

Padari ja tema kihlatu Lauren Villmanni perre sündis 4. jaanuaril teine tütar Luna. Nende esimene tütar Linda sündis 2018. aasta juunis.

Jaanuari lõpus käis Tanel Vikerraadio hommikuprogrammis ning rääkis isaduse väljakutsetest. "Aga üldiselt võib öelda, et vaatamata väsimusele tuleb olla vapper, sest kuigi meestele meeldib natuke arvata, et nemad on kõige rohkem väsinud, siis tegelikkuses tuleb müts maha võtta emmede ees," rääkis ta.

Ta tunnistas, et tähelepanu jagamine kahe lapse vahel on suur väljakutse. "Ma ei tea, kas see on ainult meil nii, aga mulle tundub, et natuke on kahju nendest teisena sündinud lastest. Esimesega on justkui kogu see aur välja lastud. Teisega oled ise juba nii palju targem ja muretsed oluliselt vähem. Muretsen nüüd rohkem selle pärast, et äkki ta ei saa täpselt samasugust kahte aastat tähelepanu mõttes. Just see tähelepanu jagamine kahe lapse vahel on kõige raskem temaatika. Kui oled esmasündinu, saad ju kogu tähelepanu sada protsenti endale. Nüüd peab seda kuidagi jagama."

Jaga
Kommentaarid