"Lapsepõlves unistasin ma sellest, et minust saaks üleöö täiskasvanu. Aga nii, et järgmisel hommikul ärgates oleks ma justkui kõik vahepealsed aastad ka ikkagi ära elanud," kirjutas Sillamaa oma sünnipäeval Instagramis.

"Et ei tekiks seda filmilikku olukorda, kus ma olen 27-aastase kehas vaid kümne aastase elukogemusega. Täna hommikul ärgates tekkis küll hinge väike kahtlust, et juhtunud on ime ja pisikese Heelia soov täitunud. Alles ma olin see lehmavestiga tüdruk ja nüüd siis korrapealt kolmekümnele lähenev naine."

Sillamaal on uus unistus ja salasoov. "Unistus, et nüüd jääks aeg seisma. Et kõik oleks nii hea ja ilus nagu praegu. Et ma saaksin igal hommikul poriseda ja naerda selle üle, kuidas Peebu laiutamise tõttu ei ole mul voodis piisavalt ruumi. Et Pauli ainsaks mureks jääks see, kuidas ema ei luba tal otse suhkrutoosist suhkrut süüa ja pisarad tooks silma vaid mõistmatus, miks hambaharjad ühiskasutusse ei kuulu. Et päikselisel kapinurgal kasvaks alati värske basiilik ja elutoa aknaid avades kostuks tuppa linnulaul. Et kaminas praksuksid puud ja unele suigutaks vastu katuseplekki pladisev vihm. Et sõbrannad kutsuksid mind enda küpsetatud kooke sööma ja naabrid peatuksid trepil, et mulle oma päevast rääkida. Et Paul jookseks alati kõigile suure elevusega uksele vastu ja et teie ei tüdineks iial minu liiga pikale venivatest juttudest ära!"