Vene meedia andmetel korraldati Moskvas primadonna vastu tagakiusamiskampaania, kus Ostankino telekeskuse hoone seinale riputati Pugatšovale suunatud inetu sõnum: "Alla, hea, et sa ära jooksid. Meil on sinust kõrini!"

Primadonna vastas kiusajatele loomulikult väga otsekoheselt. "Mida madalam intelligentsus, seda valjemad solvangud. Ela rahus, riik!" põrutas Pugatšova oma Instagramis.

Galkin ja Pugatšova on koos kaheksa-aastaste kaksikute Harry ja Lizaga juba üle kolme kuu aja elanud Iisraelis. Pere plaanis kodumaalt lahkuda vaikselt ja märkamatult, kuid märtsi alguses nähti neid lennujaamas Vnukovo-3, kust lendavad eralennukid. Alguses vaikisid mõlemad, kuid hiljem teatas Alla Borissovna Instagramis, et nad lendasid Iisraeli veetma lastega koolivaheaega ja kavatsevad seejärel kodumaale naasta.

Galkin ei varjanud sõja esimesel päeval 24. veebruaril oma šokki – ta oli üks esimesi staare, kes sellele reageeris. "Hommikust saati olen ühenduses Ukraina lähedaste ja sõpradega. Ma ei suuda sõnadesse panna seda, mida tunnen. Kuidas see kõik on võimalik? Sõjale ei saa olla mingit õigustust! Ei sõjale!" kirjutas ta sotsiaalmeedias ja illustreeris postituse musta ruuduga.

Galkin on oma väljaütlemiste tõttu kantud Venemaal nn musta nimekirja, mistõttu ei saa ta praegu seal esinemistega raha teenida. Sellest pole aga hullu, sest tal on turgu ka Iisraelis. Galkin alustab 3. juunil tuuri, mis viib ta üheksasse linna. Piletimüügiportaalist Biletru.co.il on näha, et üheksast esinemisest kuus on juba välja müüdud. Odavaimad piletid Jeruusalemmas maksavad 224 seeklit (ligi 64 eurot), kalleimad 374 seeklit (ligi 106 eurot). Komsomolskaja Pravda aga kirjutab, et Galkinit pole Iisraelis kellelgi vaja ja et piletimüük on vilets. Väljaande väitel räägivad Galkini sõbrad, et tema lootused on purunenud ja ta ei olegi nii nõutud artist, kui ise arvas. Keegi Galkinile lähedane olla rääkinud, et šõumees väisas Haifa linnas juuksurit, kus kurtis, et saalid pole välja müüdud ja et ta on väga pettunud. Väidetavalt pakuti Galkinile kontserdi eest fikseeritud summat, 10 000 dollarit, kuid ta lükanud pakkumise tagasi lootuses, et piletimüügist saab rohkem teenida. Tegu võib olla Putini-meelsusest kantud propagandistliku artikliga.

Jaga
Kommentaarid