Elton John jäi kaamerate ette Saksamaal Leipzigi lennujaamas, kui ta lendas pärast ühte kontserti koju Nizzasse. Ta vajas liikumiseks ratastooli, mida lükkas tema meeskonnaliige, vahendab Mirror. Laupäeval peaks ta esinema koos Diana Rossi ja bändiga Queen + Adam Lambert kuninganna Elizabeth II 70. troonijuubeli kontserdil. Õnneks on Elton Johni esinemine varem salvestatud ning staar ise ratastooliga publiku ette ei ilmu.

Elton John jäi ratastoolis liikudes stiilseks. Ta kandis siniseruudulist Gucci dressikomplekti ja musta näomaski, kui ronis teda transportinud autost välja ja istus ratastooli. Seejärel liikus John koos oma meeskonnaga lennujaama.

Elton John ratastooliga Leipzigi lennujaamas

Eelmisel kuul pidi muusik tegema pausi oma Farewell Yellow Brick Road tuuriga, kuna võitles korraga mitme haigusega. Lisaks kukkus laulja kohmetult ning seetõttu võttis ta kodus kosutava pausi tuurimöllust. Õnneks läheb tuur sellel kuul edasi. Laulja on otsustanud, et peale tuuriga lõpetamist siirdub ta pensionile, et ta saaks rohkem aega veeta oma abikaasa Davidi ja nende kahe pojaga.

Elton John on ka varem ratastoolis ringi liikunud – 2019. aastal väänas eakas laulja oma pahkluu Firenzes välja. "Isegi väljaväänatud pahkluu ei suudaks mind hoida eemal ühest maailma kaunimast muuseumist," ütles ta tollal heatujuliselt.