Ameerikas Virgina osariigi Fairfaxi linnas toimunud Amber Heardi ja Johnny Deppi kohtuprotsess lõppes eile Deppi võiduga. Tuntud piraadinäitleja ei saanud ise kohale tulla, kuna ta täitis juba enne kohtuprotsessi algust paika pandud töökohustusi. Laupäevast alates on Depp resideerunud Suurbritannias, kus esineb koos oma sõbra Jeff Beckiga, mängides tema kontserditel kitarri.

Amberi kaitsjad hakkasid koheselt Johnny puudumisest kinni ja tõid esile, kui truu nende klient kohtusüsteemile on. "Teie kohalolek näitab, kus teie prioriteedid on. Johnny Depp mängib Ühendkuningriigis kitarri, samal ajal kui Amber Heard ootab Virginias kohtuotsust. Depp läks oma irvitamise ja kohusetunde puudumisega tuurile," teatas Amberi esindaja enne vandekohuse otsuse avalikustamist.

Depp aga ei lasknud olukorral end morjendada ja veetis Suurbritannia linna Newcastle'i Bridge Taverni pubis fännide ja sõpradega mõnusalt aega. Ta tänas fänne, kes tema juurde pärast otsuse selgumist tulid, lehvitas ja surus nendega kätt, kui nood filmistaarile poolehoidu avaldasid. Deppi sõber Sam Fender postitas pildi, kus poseeris koos Deppi ja Beckiga õdusalt lauaääres istudes. "Paar tõelist kangelast," kirjutas Fender pildi juurde.

Kohtuotsuse saabudes andis Depp välja avalduse, kus tänas vandekohust, kohtunikku ja oma advokaate tehtud töö eest. "Vandekohus andis mulle mu elu tagasi," sõnas Depp. Loe Deppi avaldust siit.