Pluuto ja Ares sattusid koostööd tegema puhtjuhuslikult. "Ares oli juhtumisi Soomes sattunud "deja vu’d" kuulama ja kuna laul meeldis talle väga, tundis ta huvi, kes on pluuto ja kellega see lugu produtseeritud on. Kuna üks Arese produtsendist sõber oli juba varasemalt Karl Killinguga rääkinud, planeerisid nad kõik koos Eestisse sessiooni," rääkis mullu Eesti Laulul 5. koha saavutanud pluuto. "Minuni jõudis ainult kiire sõnum: "Ares on praegu stuudios, kui läbi tahad tulla". Ootamatu otsus ikkagi stuudiost läbi hüpata kulmineerus tõsiseks sõpruseks,” selgitas Eesti räppar Aresega koostöö alguse tagamaid.

Poistel tekkis omavahel kiire klapp ja peale veerandtunnist vestlust oli kindel, et tarvis oleks midagi koos teha. ""Tal ei istu" oli mul väga algse versioonina umbes kuu aega enne valmis tehtud. Aresel klikkis demo kuulamisel idee koheselt ja järgneva 45-minutiga oli ta kogu oma osa sisse lindistanud," kirjeldas pluuto kiiret loominguprotsessi.

Loo sõnum toetub refräänile ning räägib paranoiast ja teadmatusest paarisuhtes, kui üks partneritest eksleb teises riigis ringi.