Kardashiani uus nahahooldustoodete sari on kiiresti kuulsaks saanud, kuid seda röögatu hinna tõttu. Sarjas on kokku üheksa toodet, mida Kardashian ka ise iga õhtu kasutab - alates nahakoorijast ja näoõlist, lõpetades öökreemi ja vitamiin C seerumiga. Kim ütleb ise, et tema üheksast sammust koosnev nahahooldusrutiin võib mõne jaoks olla hirmutav, kuid kõik see on vajalik, et nooruslik välja näha, vahendab New York Times. "Ma tahtsin jääda truuks sellele, mida ma kasutan, isegi kui kõik ütlesid, et see käib neile üle jõu," ütles Kardashian. Eriti vajalik on tema arvates osta 90 eurot maksvat näoõli, kuna see pidi eriti kauni sära näole andma.

Fännid ostaksid Kimi tooteid meeleldi, kuid probleem on hinnas - terve sarja omamise jaoks on vaja välja käia pea 600 eurot, vahendab The Sun. "Kim Kardashian üritab meid panna tema 600 eurost nahahooldustoodete sarja ostma, kui kõik teavad, et ta külastab maailma tipptasemel kosmeetikuid," ütles üks fänn. "Tema kallis sari ei anna küll kellelegi selliseid tulemusi," lisas teine juurde. "Tema otsus vananemist eitada on hullumeelne," teatas veel üks fänn.

Kim aga fännide pahameelest kõrge hinna suhtes välja ei tee. "See ongi mõeldud prestiižikatele inimestele," teatas staar. "Selleks, et saada kõrge tasemega koostisosi, millest ma ei tahtnud ilma jääda, oligi vaja kõrget hinda," ütles Kardashian kallite toodete kohta. Tõsielustaari hooldussari jõuab müüki 21. juunil tema veebipoes.