Prints Andrew tütar printsess Beatrice kandis eile väikest musta kaunist kleiti, mille juurde sobitas ta trendika sametise jaki. Koos oma abikaasa Edoardo Mapelli Mozziga liikus ta Mayfairi privaatsesse seltskonnaklubisse, vahendab Daily Mail.

Kui kuninganna Elizabeth II oleks oma lapselast sellise kleidiga näinud, oleks ta tüdrukuga kurjustanud - nimelt eelistab kuninganna alati kleite ja seelikuid, mis on vähemalt üle põlve. Samuti ei paistnud printsess Beatrice kandvat sukkpükse, mis on veel üks kuningliku pere riietumisreeglitest. Meigiga jäi printsess tagasihoidlikuks ja kandis vaid jumestuskreemi ja naturaalset tooni huulepulka.

Seltskondlik klubi, kuhu kuninglik paar saabus, on väga eksklusiivne. Seal on käinud ka näitlejad Angelina Jolie ja Idris Elba. Klubi on muutunud kuumaks kohtumiskohaks selle liikmete seas. Sealt leiab nii restorane, baare, mõnusaid lõõgastuskohti kui ka ööklubi. Majas asub veel veinikelder ning raamatukogu.

Eilsel kuninganna troonijuubeli tänuüritusel kandis printsess Beatrice siniste käistega kleiti. Tema õde printsess Eugenie tegi valiku oranži kleidi kasuks. "Mu imeline naiseõde ja mu fenomenaalne naise näevad niivõrd säravad välja," kiitis Beatrice'i abikaasa Edoardo Mapelli Mozzi eile naisi Instagramis.