Tallink võtab suve vastu värskenduse läbi teinud maitsete teemalauaga, milleks seekord on Rootsi smörgasbord. Rikkalik buffet-menüü sisaldab üle 140 erineva valiku pea- ja kõrvalroogi, mida täiendavad mitmesugused lisandid ja kastmed, samuti on menüüs esindatud lai valik veganroogi, et iga restoranikülalisest reisisõber-gurmaan leiaks laiast menüüvalikust endale meelepärase.

"Uus buffet-menüü annab külalistele suurepärase võimaluse mekkida roogi väiksemate ampsudena ja niiviisi kogeda kogu menüü maitserikkust - iga pereliige leiab kindlasti valitud roogade hulgast just oma lemmikud," ütles Tallink Grupi toitlustusvaldkonna juht Katre Kõvask.

Tallinki laevastiku Grande Buffet restorani menüü on sündinud kõikide ettevõtte laevade peakokkade ühisloominguna. Buffet-menüü koostamise protsess kestab keskmiselt kaheksa kuud, roogade valikut täiendatakse lähtudes kaasaegse toidumaailma trendidest ja klientide eelistusi arvestades.

Baltic Queeni laeval sai maitsta ka laevaveine, millest kõik on ökosertifitseeritud, kestlikult kasvatatud ja ka veganite jaoks on veinid olemas. "Oleme oma uute laevaveinide ja õllede üle väga põnevil. Järgides veinimaailma kõige värskemaid trende, esitleme viit suurepärast, orgaanilist ja kestlikult kasvatatud Euroopa veine Prantsusmaalt, Itaaliast ja Austriast. Õllesõpradele esitleme kaht väljapaistvat käsitööõlut Eesti väikepruulikodadelt. Meie uued laevaveinid ja -õlled on hoolikalt valitud meie laiapõhjalise ekspertidest koosneva žürii poolt ning meie eksklusiivne kollektsioon kätkeb endas parimat oskusteavet ja kvaliteeti kogu Euroopast, meie heade klientide rõõmuks eeloleva reisihooaja sissejuhatusena", ütles Tallink Duty Free juht Aimar Pärna.

Õhtust meelelahutust pakkus sõugrupp Jammy Creative Studios Ühendkuningriigist kavaga Sparkling Diamond. Terve suvehooaja saab kava näha Tallinn-Stockholmi kruiisilaeval.

Vaata rohkem galeriist!