Hiljuti põhjustas suusaprintsessi foto sotsiaalmeedias tõelise komplimentide tormi, paljud fännid imetlevad naise kaunist välimust.

Jälgijate reaktsioon oli ülimalt positiivne ning paljud kirjutasid Kellyle häid sõnu. "Vau! Ei tunne äragi. Ilus noor naine," kirjutas üks jälgija. "Milline naine," kirjutas teine.

Kõigi väikeste tüdrukute unistuste nukutootja Mattel tunnustas mai lõpus vigursuusatamise maailmameistrit Kelly Sildarut projekti "Dream Gap" raames ning valmistas tema järgi maa­ilmas ainulaadse Barbie-nuku. Selle ainueksemplari sai Kelly endale.

"See on ikka väga suur au," sõnas Kelly toona. "Esimest korda võttis Mattel minuga ühendust enne koroonapandeemia algust 2020. aastal, siis jäi see natukeseks soiku, kuid nüüd sai teoks. Kui esimest korda nukku nägin, oli see isegi natuke hirmutav – et nagu väike versioon minust, aga elutu ega räägi. Nüüd olen temaga muidugi ära harjunud. Arvan, et ta isegi on natuke minu nägu, aga kindlasti on tal identsed spordirõivad ja varustus. Loodan, et see nukk innustab kõiki väikseid tüdrukuid unistama, sest kui ikka väga tahta, on tõepoolest kõik võimalik."

Jaga
Kommentaarid