Tänavakunstnik Sänk, kes on oma loominguga kaunistanud ka Eesti majade seine, oli sel õhtul tähelepanu keskmes. Ta on sündinud Võrus ja tuli siia just peo pärast. Sänk veetis tunde, muutes tavalise sinise pingpongilaua tõeliseks kunstiks. Lisaks ei unustanud Sänk ka suhelda publikuga: ta värvis ühe külalise teksapükse ja andis loomulikult ka intervjuu. Ja seda kõike joonistamise ajal.

Umbes kell 21.00, kui kõige särtsakamad staarid hakkasid just peole saabuma, loositi välja Hartwall Originalist inspireeritud Sänki originaalmaal,. Võitja leiti mõne sekundiga. Seejärel tegi ta mõned silmatorkavad pildid koos kunstiteostega ja on nüüd rohkem kui õnnelik, et saab sellega kaunistada oma kodu.

Ööklubi D3, mis asub Tallinna kuumimas peomekas, Telliskivi Loomelinnakus, oli sel õhtul ja öösel kuulsusi täis. Peol käisid värvikas ja tuline Anu Saagim, võrratu Birgitte Susanne Hunt, võluv Meisi Volt, energiline Kristina Pärtelpoeg, kuum rulataja Martti Hallik, šarmantne Reet Härmat, glamuursed Mart Haber ja Taivo Piller ning paljud teised.