3. juunil avaldas Hispaania ajakiri Hola Magazine fotod 45-aastasest Shakirast, mis olid väljaande väitel tehtud 28. mail. Fotodel oli näha menustaari istumas enda Barcelona kodu juures kiirabiautos, vahendab Aftonbladet.

Fotodelt oli näha, et staaril olid pisarad silmis ning väidetavalt olid läheduses ka toona veel avalikkusele teadaolevalt tema elukaaslane Gerard Piqué (35) ning Shakira ema.

Ajal, kui fotod avaldati, hakkasid levima ka esimesed kuulujutud Shakira ja Piqué lahkuminekust ning järgmisel päeval kinnitaski paar, et need väited vastavad tõele.

Kuna paljudel fännidel tekkis piltide avaldamise tõttu erinevaid kahtlusi ning mure Shakira tervise pärast, pidi staar tegema oma Twitteri kontole selgituse fotode kohta. Selgub, et lauljatari endaga oli kõik korras, kuid kiirabi tuli kutsuda tema 90-aastasele isale William Mebarak Chadidile.

Shakira kirjutas, et kuna ta sai piltide tõttu palju ärevaid sõnumeid, siis olukorra selgitamiseks kinnitab ta, et on terve. Samas jäi tema isa nii haigeks, et ta tuli viia haiglasse, kus mees on hetkel taastumas. Lauljatar palus kõigil soovijatel saata enda isale häid soove ning avaldada soovi korral toetust. Samuti postitas ka pildi endast ja oma haigest isast.