Tõsielustaar Kim Kardashian ja koomik Pete Davidson on olnud koos alates 2021. aasta sügisest. Saates "Kardashians" avab naine oma suhte tagamaad ning nimetab uut kallimat parimaks inimeseks, keda ta kunagi kohanud on.

Tõsieluseriaali viimases osas räägib Kim oma õdedega kohtamisest ja suhetest ning paljastab, kes tema suhtes esimese sammu tegi. "Tegin kaasa ühes komöödiasõus ning pidime seal Pete'iga suudlema, kuid see muutus millekski enamaks," meenutab modell, "Mõtlesin, et lihtsalt pean seda proovima!"

Naine avaldab, et helistas paar päeva hiljem saateprodutsendile, et Davidsoni telefoninumbrit küsida. "Saatsin Pete'ile sõnumi ega osanud arvatagi, mis edasi saama hakkab," ütleb ta. Tõsielustaari sõnul arvavad paljud, et nende suhe on justkui naljasaade, kuna Pete on koomik. Ta lükkab väited ümber. "Meie suhe on normaalne," avaldab Kardashian, "Ta on väga tähelepanelik ja siiras. Arvan, et täiuslik sõna Pete'i kirjeldamiseks ongi "siiras"."

Ka modelli õdedele teeb uus suhe rõõmu. "Arvan, et Kim särab praegu kõvasti rohkem kui varem," ütleb Kourtney, "Aitäh selle eest, Pete! Olen uue Kimi pärast väga põnevil."