Kanye West teab, et tema side nelja lapsega on lõhkumatu, kuid siiski paneb antud olukord teda muretsema. Talle ei meeldi, et Kimi uus kutt Pete Davidson tema lastega aega veedab, vahendab Hollywood Life. “See oli midagi, milleks Kanye valmis polnud ja ta isegi ei mõelnud selle peale, kui tema ja Kim lahku läksid,“ ütles räpparit tundev allikas. “See, et Pete ja lapsed on nii lähedaseks saanud nii kiiresti, on sügavalt muserdav Kanye jaoks,“ lisas ta. Westi jaoks on raske näha pilte Davidsonist ja lastest koos kõikjal, kus ta käib.

Muusikul on raske leppida sellega, et tema pere on lagunenud ja ta ei saa olukorda parandada. “Ta on ikka veel süda valus ja ta proovib kõigest väest aeglustada seda protsessi. Tal on valus näha, et Kim on Pete'iga edasi liikunud ja Pete veedab aega tema lastega,“ sõnas allikas.

Uudis murtud südamega Kanyest tuli paar päeva pärast seda, kui Davidsoni nähti Kimi 6-aastase poja Saint Westiga terve päeva Californias toredalt aega veetmas. Nad käisid kaubanduskeskustes, kus Saint vaatas mänguasju. Kimi pojal paistis Pete'iga väga tore päev olevat. “Saint tunneb end Pete'iga väga vabalt. Nad mängisid mänguasjadega ja lõbutsesid koos. Kuigi Pete on täiskasvanu, tundus ta pigem nagu suur vend kui isa Sainti jaoks,“ lisas allikas.