Depp saadab tuuril muusikut Jeff Becki, kellega ta on ka varem koos musitseerinud. Soomes esinevad nad 19. juunil Helsingi bluusifestivalil ja järgmisel päeval Tamperes, vahendab Iltalehti. Kontserdi pressiesindaja Lasse Norres ütles, et Tamperes toimuva kontserdi piletid said kolmapäeval kiiresti otsa. Ka Helsingi esinemise piletitele joosti tormi, kuid sinna on veel mõned piletid saadaval. “Muidugi me arvasime, et Tampere ja Helsingi kontserdid müüakse välja, aga me ei oodanud tohutut müügiplahvatust esimese päevaga,“ ütles Norres ja lisas, et Johnny Deppi nimi aitas kindlasti pileteid müüa.

Tamperes toimuvale kontserdile mahub pea 1800 kuulajat, Helsingi bluusifestivalile umbes 3500 inimest. “Eile müüsime tuhat piletit. Ühe päeva arvestuses on kindlasti tegemist müügirekordiga,“ sõnas Norres. Hinnanguliselt on veel 10% pileteid Helsingi bluusifestivalile saada, kuid ka need saavad paari järgmise päeva jooksul ära müüdud. Piletite müük algas juba varakevadel, kuid viimase aja sündmused Johnny Deppiga on tublisti aidanud müügitulemusi tõsta. “Igaüks ei tea Jeff Becki, tal on pisut vanem publik. Selliste artistide kontserdid ei müü tavaliselt kiiresti välja. Depp toob aga kohale tavapärasest erineva publiku. Arvan, et kohale tuleb rohkem naisi,“ lausus Norres.

Ka Ühendkuningriigis toimunud Jeff Becki kontsertidel on Johnny Depp kohal olnud ja temast on saanud tõeline publikumagnet. Lähiajal esineb Beck ka Rootsis ja Norras.