Lauljannat tundvad allikad kinnitavad, et just täna on see päev, kui Spears ja Asghari intiimse pulmatseremooniaga üksteisele jah-sõna ütlevad. On teada, et pulm on väga eksklusiivne ning kutsutud on kõigest sada külalist, vahendab TMZ. Kohal on Britney vend Bryan, kuid popstaar pole pulma kutsunud ei oma ema, isa ega ka õde. Ta on oma pere peale pahane, et nad teda isa eestkoste alt kiiremini vabaneda ei aidanud.

Veel pole kindel, kellega Britney altari ette kõnnib – viimased detailid pannakse päeva jooksul paika. Vähemalt eile tundus pruutpaar juba joviaalses meeleolus olevat ja eelseisvaks pulmaks valmis. Spears ja Asghari käisid linna peal autoga ringi sõitmas ja šampanjat rüüpamas.

Paar on pulmapäeva kaua oodanud. Britney kallim tegi talle septembris abieluettepaneku ning naine oli sõrmusest pisarateni üllatunud. Pole teada, millist kleiti Spears tähtsal päeval kannab, kuid ta on vihjanud, et kleidi teeb talle Donatella Versace. Märtsis jagas ta pilti sellest, et kuulus disainer käis tal külas.

Lauljanna on pärast isa eestkoste alt vabanemist avaldanud soovi abielluda, maja osta ja lapsi saada. Aprillis teatas ta lapseootusest, kuid kurvastuseks kaotas ta lapse.