“Meile on just teada antud, et ettenägematute asjaolude tõttu on meie kontsert Saku Suurhallis tühistatud,“ teatab Pet Shop Boysi ametlik koduleht. Teadet kinnitavad nii Piletilevi kui ka ürituse korraldaja Live Nation Estonia. Bänd pidi Eestis esinema oma maailmaturnee “Dreamworld – The Createst Hits Live“ raames, mis on nende esimene parimate hittidega täidetud tuur.

Duo on oma singlitega vallutanud korduvalt edetabeleid. Ajaleht The Independent on öelnud Pet Shop Boysi viimase maailmaturnee kohta, et “nende karjäär on näidanud, et popmuusika ja kunst ei saa mitte ainult koos eksisteerida, vaid ületada kõrgemaid muusikalisi vorme“. Päevaleht Daily Telegraph sõnas samuti nende viimase turnee kohta, et "etendus hõlmab kõrgkultuuri, klubikultuuri, teatrit, kino, poliitilist satiiri ja meeli painutavat lasersõud“.

Pet Shop Boys, mille moodustavad laulja Neil Tennant ja klahvpillimängija Chris Lowe, on varem Eestis korduvalt esinenud. Esimest korda andis bänd Eestis kontserdi 2000. aastal Tallinna lauluväljakul, kahel korral on nad esinenud Õllesummeril ja üks kord varem Saku Suurhallis.