Hirmus õnnetus leidis aset kontserdi lõpuosas Stylesi laulu “Kiwi“ alguses, kui publik märkas, kuidas üks mees Glasgow Ibrox Stadium staadionil toimunud esinemisel kolmanda korruse rõdult alla rahva sekka kukkus. Tema tervisliku seisundi kohta palju teada ei ole, vahendab Daily Mail.

Ka Šotimaa politsei kinnitas, et neile on teatatud pealtvaatajast, kes rõdult alla kukkus. Õnnetus leidis aset kell 22.15 kohaliku aja järgi. “Õnnetusjuhtumis puudusid kahtlased asjaolud ja meditsiinitöötajad vaatasid mehe õnnetuspaigas üle,“ teatas Šotimaa politsei esindaja. Õnnetus jäi video peale, kust on näha, kuidas publik Stylesi kontserti naudib, kui järsku on näha inimese siluetti, kes rahvamassi poole kukub. Väljamüüdud kontserdil oli kohal 50 000 fänni.

Harry Stylesi fännid kirjutasid juhtunust Twitterisse ja soovivad vigastatud mehele kiiret paranemist. “Kurvastuseks nägime me kedagi Harry Stylesi kontserdil Glasgows rõdult alla kukkumas. Palvetame, et temaga oleks kõik korras,“ kirjutas üks fänn. Teine fänn kommenteeris, et turvamehed ei reageerinud õnnetusele enne loo lõppu. Kolmas fänn tõttas teda parandama ja sõnas, et turvamehed reageerisid koheselt, kuid suure rahvamassi tõttu oli meheni jõudmine raskendatud.

Harry Styles pole juhtunu kohta veel midagi kommenteerinud.