Põnevale treilerile lisaks andis oma kommentaari hittsarja looja ja produtsent Hwang Dong-Hyuk, kes avaldas detaile tegelaste kohta, kes teise hooaega tagasi tulevad, vahendab Variety.

„Läks 12 aastat, et tuua „Squid Game'i“ esimene hooaeg rahva ette. Aga läks 12 päeva, et sellest sai Netflixi kõige populaarsem sari. „Squid Game'i“ looja, kirjutaja ja produtsendina ütlen tänusõnad fännidele üle kogu maailma. Aitäh, et vaatate ja armastate meie sarja,“ sõnas Hwang oma kommentaaris. Tema teadanne paljastas, et tuntud tegelased Seong Gi-hun ja Front Man on mõlemad uues hooajas olemas. „Liituge meie veel kord täiesti uueks ringiks,“ sõnas Hwang.

Salapärane treiler palju aimu uuest hooajast ei anna. „Punane tuli... Roheline tuli!“ teatab Netflixi poolt avaldatud treiler. Lühikeses videos on näha animatsiooni hiiglaslikust nukust.

Pärast seda, kui Hwang vihjas saate tohutule edule järgnenud nädalatel teisele hooajale, kinnitas Netflixi kaasjuht Ted Sarandos ametlikult, et jaanuaris on tulemas rohkem episoode. Hwang on aga teada andnud, et hittsarja uued episoodid esilinastuvad tõenäoliselt 2023. aasta lõpus või 2024. aasta alguses.

„Squid Game“ on väljamõeldud Korea draama, mille tegelased võitlevad elu eest müstilises olelusvõitluses. Mängus muutuvad lastemängud eluohtlikeks ning kõige paremini esinenud osaleja võidab auhinna, mille väärtus ulatub kümnete miljonite dollariteni.