Eelmisel nädalal tähistas Ameerika räppar Kanye West oma 45. sünnipäeva. Tol päeval märkis tema sünnipäeva ka tema poole noorem tüdruksõber Chaney Jones, kes nendest armsaid ühiseid videoid ja pilte sotsiaalmeediasse postitas. “Palju õnne kallis, ma armastan sind,“ kirjutas Jones videote juurde.

Lisaks kinnitas ta, et tema ja West on ikka veel koos ja vahepeal lahku pole läinud. Ta vihjas USA tabloidile TMZ-le, kes oli avaldanud uudise nende lahkuminekust, vahendab Page Six. “Palun lõpetage valeuudiste tegemine ja levitamine minu suhte kohta. Austage teda, tal on täna sünnipäev,“ ütles naine.

Kolmapäeva pärastlõunal postitas ta veel ühe video autos, mida West juhtis. Jones tegi Instagrami postituse nägu naljakalt moondavate filtritega ja kirjutas juurde, et Kanyega koos naermine on tema lemmiktegevus.

Jones pidi kuulujuttudega tegelema pärast seda, kui ta kustutas oma Instagramist kõik pildid temast ja räpparist, mis ainult süvendas kuulujutte lahkuminekust. Westi tundev allikas kinnitas, et paari suhe muutus segaseks pärast nende ühist maikuus toimunud reisi Tokyosse, aga tunnistas, et oma rolli mängis ka Westi ebakindel käitumine. “Nad võivad ühel päeval tülis olla ja teisel päeval taas ühiselt pildil poseerida,“ rääkis ta. Jutud lahkuminekust kerkisid esile maikuu esimesel nädalavahetusel, kui West ilmus modell Monica Corganiga filmi “Top Gun: Maverick“ vaatama.