„Ma nii tänan kõiki, kes mulle sel lapseootuse ajal südamest kaasa elasid ning mulle häid soove saatsid! Nüüd võin täie uhkusega öelda, et ootus sai oma õnneliku ja loomuliku lõpu juuni alguses, kui meile sündis poeg,“ seisab nüüdseks kolme lapse ema avalikus postituses.

„Mõõtudelt üsna klassikaliselt tavaline, kuid meie jaoks muidugi maailma kõige ainulaadsem. Suur aitäh ITK personalile, kes uue elu saabumise eest nii hästi hoolt kandsid! Elame nüüd rahulikult oma mõnusas beebimullis. Tervitused „Ringvaatele“ ja saate vaatajatele. Olgu teil kõigil õnnelik ja armastust täis suvi!“ lisas Grete lõpetuseks.

Grete lapseootus tuli avalikuks detsembrikuu esimesel päeval, kui ta otse-eetris sellest vaatajaid teavitas. „Mõni on selline kena rase ning see kõhukene tasapisi tuleb, nii et sa peaaegu ei märkagi. Mul on see lugu, et minul on järgmisel päeval kõht ees,“ naeris ta toona ning tunnistas, et ERRi maja peal oli juba uuritud, et miks tuntud saatejuht nii lohvakaid riideid kannab.

Grete ja tema elukaaslane abiellusid tänavu märtsis ja nende pulmakuupäev oli tähenduslik – nimelt oli 4. märts ühtlasi ka Mirjo 33. sünnipäev.

Gretel on „Aktuaalse kaamera“ diktori Margus Saarega kaks tütart Sofia Margaret ja Anna Magdaleena.