Esmaspäeval jagas näitlejate 18-aastane tütar Sami Sheen Instagramis linki oma uuele OnlyFansi lehele ja postitas pildi, kus ta bikiinides poseeris. Tütarlapse ema kommenteeris pildi alla, et ta seisab alati tütre selja taga. “Ma toetan sind alati ja armastan sind,“ lisas Richards oma kommentaaris.

Sami isa Charlie Sheen aga niivõrd mõistev pole. Oma esindaja Jeff Ballardi kaudu avaldatud teates väljendas Sheen rahulolematust ja süüdistas Richardsit tütre otsuses liituda täiskasvanutele mõeldud sotsiaalmeediaplatvormiga, vahendab Entertainment Tonight.

“Ta on kõigest 18 aastat vana ja elab oma emaga. Seda ei juhtunud minu katuse all,“ sõnas Sheen teravalt. “Ma ei kiida seda heaks, aga kuna ma ei saa seda ära hoida, siis ma palusin tal hoida oma OnlyFansi stiilse ja loomingulisena,“ lisas näitleja. Ta teatas, et ei soovi näha tütart enda moraali ohverdamas.

Sheeni negatiivse kommentaari peale reageeris Richards, kes sõnas, et tütar oma piisavalt vana, et ise oma otsuseid teha. “See ei sõltunud sellest, kelle majas ta elab,“ kaitses Denise end ja oma tütart. “Kõik, mida üks vanem saab teha, on juhtida oma last ja tema otsuseid usaldada, kuid ta teeb ise oma otsuseid,“ teatas Richards oma avalduses.

Charlie Sheen oli Denise Richardsiga abielus aastatel 2002–2006 ning neil on peale Sami veel üks tütar, Lola. Richards ja Sheen omavahel hästi läbi ei saa ja naine on taotlenud Sheeni vastu ka lähenemiskeeldu.