Kaks nädalat tagasi lõpu saanud kohtulahingus jäi Heard küll kaotajaks ning kohus otsustas, et näitlejatar on oma eksabikaasat avalikult laimanud. See aga ei takistanud Heardi andmast intervjuud, kus ta oma süüdistusi mitmel korral kordas. Kui intervjueerija Savannah Guthrie küsis, kas Depp valetas, kui väitis, et pole naist kunagi löönud, vastas Heard: „Jah, see on vale!“

„Kuni oma surmapäevani jään ma oma tunnistusele kindlaks,“ lisas naine.

Heard võttis intervjuus ette ka Deppi advokaadi Camille Vasquezi, keda kohtuistungite jooksul üritati filmistaari lausa paari panna. Nimelt ei mõista näitlejatar, kuidas Vasquez sai väita, et ta oli kohtupingus ütlusi andes näitlemas. „Seda väidab jurist, kes töötab mehe heaks, kes pani kogu maailma uskuma, et tal on sõrmede asemel käärid,“ ütles Heard vihjates oma eksabikaasa rollile kassahitis „Edward Käärkäsi“.

„Kas mina olen siis esineja? Pidin kuulama nädalaid tunnistusi selle kohta, mis vihjasid või ütlesid üsna otse, et ma olen kohutav näitleja. Nii et ma olen natuke segaduses, kuidas ma saan olla mõlemat,“ selgitas Heard oma mõttemaailma.