13. juunil 2022 avaldas Postimehe portaal Naine Grete Paiast artikli pealkirjaga „Vaata, milline nägi Grete Paia välja enne seksikust suurendavaid ilulõikusi“. Tänaseks on selgunud, et lugu sisaldas valeväiteid ning lauljatar pole lasknud ilukirurgil oma nägu korrigeerida.

Täna, 15. juunil tunnistas Postimees, et juhtunud on viga. „Lükkame need väited ümber ning kinnitame, et Grete Paia ei ole lasknud oma näole ühtegi ilukirurgilist protseduuri teha,“ seisab postituses.

Lauljanna jagas oma nördimust ka Instagramis. „@postimees.ee avaldas esmaspäeval minu kohta valeinfost pakatava artikli,“ kirjutas Paia oma kontole. Seejärel tsiteeris naine Postimehe lugu, kus valeväited ümber lükati.

Kommentaariumis avaldatakse lauljannale toetust. „Imestan, kuidas @naine.postimees.ee üldse sellisel asjal ilmuda lubas,“ kirjutab artist Heleza, „häbiväärne ja äärmiselt piinlik!“ Üks kommenteerijatest lisab: „Ilus loomuliku iluga tüdruk oled, ära lase omale liiga teha.“

Grete Paia fännid märkasid artiklit loomulikult juba päeval, mil see välja tuli, ning avaldasid lauljatarile Twitteris toetust. „Postimees, sa oled haige,“ säutsus @evateemad 13. juunil ning jagas lõiku Postimehe artiklist. Tema postituse on meeldivaks märkinud üle 400 Twitteri kasutaja.

Ühtlasi lisas kasutaja postituse alla lõigu Paia enda kommentaarist. „Ma ei ole süstinud mingeid fillereid huultesse, mitte midagi, mis nina korrigeeriks, mitte midagi!“ kinnitas lauljanna varasemalt väljaandele.

Jaga
Kommentaarid