Mitu aastat “Jackassi“ meeskonna liige olnud Bam Margera vallandati filmist “Jackass Forever“, kui ta oma lepingut rikkus. “Jackassi pere tahtis algusest peale, et Bam oleks filmiga seotud, aga nad muutusid murelikuks tema varasemate probleemide pärast. Filmitegijad kartsid, et asjad lähevad nihu, kuna Bamil on minevikus ainete tarvitamise ja ebakorrektse käitumisega probleeme olnud,“ vahendas tollal TMZ.

Filmi režissöör Jeff Tremaine taotles Margera vastu lausa lähenemiskeeldu, kuna mees oli ähvardanud teda korduvalt tappa. Margera aga võitles vastu ja esitas filmikompanii Paramount Pictures vastu hagi ebaõiglastel tingimustel vallandamisega, kuid see põhines valedel, ning hiljem loobus näitleja hagist.

Lugu sai ootamatu pöörde esmaspäeval, kui TMZ andmetel kadus Margera Floridas asuvast võõrutusravikeskusest. Keskuse juhataja sõnul ütles Bam talle, et mees polnud rahul keskuse ega nende teenustega ja ta tahtis lahkuda. Bam oli lubanud end ühes teises sama piirkonna ravikeskuses arvele võtta ja lahkus seejärel musta autoga. Näitleja viibis ravil kohtumääruse alusel ja keskuse personal tundis muret, et näitleja lahkub asutusest ilma vastava loata. Seda ta tegigi ja siiani pole suudetud tema asukohta tuvastada.

Möödunud kuul lõpetas Margera aastase võõrutusraviprogrammi, millega ta lahendas oma narkootiliste ainete ja alkoholisõltuvuse.