2023. aastal jõuab esmakordselt kinoekraanidele täispikk mängufilm, mis on ispireeritud maailma kuulsaimast nukust - Barbiest. Barbiet kehastab näitlejatar Margot Robbie ning Keni rollis astub üles Ryan Gosling. Esimesed fotod sellest, milline hakkab välja nägema Barbie, avaldati juba aprillis, kuid Keni koha pealt on valitsenud vaikus. Täna avalikustati esimene klõps Ryan Goslingust Keni rollis, mis pani fännid ahhetama.

Filmistaari roll värvideküllases ja lapselikus linateoses on kõvasti küsimusi tekitanud. Gosling on ju tuntud eelkõige süngete filmide poolest, nagu „Fracture“ ja „Esimene inimene“. Näitleja on tuntud ka oma rollide poolest draamafilmides. Naiste seas sai ta eriti populaarseks pärast filmi „The Notebook“ linastumist.

Ryan Goslingu Instagrami postituse all käib tuline arutelu. On neid, kes suhtuvad näitleja uude rolli väga skeptiliselt. „Armastan Ryani tööd, aga Barbie?“ kirjutab üks jälgija. Teine lisab: „Mulle meeldisid sinu teised rollid väga, aga Kenis pole ma päris kindel.“ Loomulikult leidub ka inimesi, kes „Barbie“ filmi pikisilmi ootavad ja rõõmustavad, et just Gosling seal Keni rollis üles astub. „Väga huvitav, seda peab küll vaatama,“ kommenteerib üks fännidest, „Gosling on ju hämmastav näitleja!“