Keskpäevast kuni hilise pärastlõunani on kõik väikesed ja suured oodatud Pärnu randa, et lõbusate ning sportlike mängude saatel koos mõnusasti aega veeta. Ekstreemspordihuvilised on oodatud samal ajal Pumptrack Pärnu rattaparki, kus Keerdtrepp instruktorite juhendamisel trikitada saab.

Kell 16.00 stardib Supeluse tänava jalakäijate alal „Perepäev koos Lottega“. Otse Lottemaalt kohale tulnud koeratüdruk lõbustab kahe tunni jooksul lapsi, närvikõdi lisab Anna Kristin McCarthy tsirkuseetendus „Jäägitult seotud“ ning isetegemise rõõmu pakuvad töötoad.

Päeva lõpetab tasuta kontsert Rannapargis elevantide alal, kus antakse pidulikult üle suvepealinna tiitel ning kontsertidega astuvad üles Eesti värskeim superstaar Alika Milova koos bändiga ja tänavuselt Eesti Muusikaauhindade galalt Aasta Ansambili tiitli koju viinud duo Puuluup.

Päeva jooksul toimuvad linnaruumis mitmed põnevad ekskursioonid ning pärast õhtust kontserti ootavad Pärnu rannabaarid külastajaid päikeseloojangut nautima.

Suvepealinnast on eetris ka raadio Star FM! Põnevad stuudiokülalised, reportaažid sündmuspaikadest ja ägedad auhinnamägud.

Rannaalal, rattapargis, Supeluse tänaval ja Rannapargis toimuvad sündmused on külastajatele tasuta.