Sorokin andis usutluse NBC-le, kus muu hulgas rääkis, kuidas tahab oma eluga edasi minna. Ta väitis, et ei taha enam olla pettur.

Ta tuleb välja isikliku NFT kollektsiooniga. Ta ütles, et ühtekokku on kümme NFTd, mis annavad boonusena ka eksklusiivse ligipääsu temaga suhtlemiseks. Ta ütles, et näiteks on võimalikud telefonikõned. Ta lisas, et on ka kolm kõrgematasemelist NFT-d, mille omanikud saavad temaga isiklikult kohtuda.

Projekti kodulehel ütleb Sorokin, et tahab nüüd viimaks ise juhtida narratiivi, mis temaga kaasneb. „Seni oli see mu kontrolli alt väljas,“ nentis ta.

Venemaal sündinud Sorokin pälvis tuntuse pettuseskandaaliga. Ta kolis 2013. aastal New Yorki ja lõi Anna Delvey nime all fiktiivse identiteedi, teeseldes end olevat rikas sakslannast pärijanna.

2017. aastal naine arreteeriti. Skeem, mida ta mitu aastat edukalt kasutas, hakkas ebaõnnestuma. Ta mõisteti aastateks vangi.

Tema loost räägiti meediakanalites üle maailma, ent veel suurema lükke tema kuulsusele andis Netflixi värske sari „Inventing Anna“.

NFTd on hetkel kuum teema. Näiteks tegeleb nendega ka seltskonnastaar Paris Hilton.

NFT on unikaalne ja võltsimatu andmeüksus, mida hoiustatakse plokiahelas. Nende olemusest oli mõni aeg tagasi pikemalt juttu ka Delfi erisaates.