Hallikainen on Soomes populaarne muusik. Aastal 2008 võitis ta põhjanaabrite tangokuninga konkursi. Kui temast Soome meediaväljaannetes räägitakse, viidatakse talle jätkuvalt kui „tangokuningale“.

Laupäeva õhtul käis ta koos muusik Marko Maunukselaga ühel privaatsel esinemisel, vahendab Iltalehti. Kella 3.30 paiku mindi Vantaas restorani einestama. Hallikainen tunneb omanikku ning temaga vahetati paar sõnagi. Võõrustaja paistis rõõmsameelne ja pakkus külalistele juua.

Ühtäkki aga keeras purjus omanik täiesti ära – ta haaras jahutist veinipudeli ja virutas sellega Hallikainenile vastu pead. Verd voolas ning talle tõttas appi üks restoranis viibinud meedik.

Märatsemishoog oli Hallikainenile üllatav, ta viitas, et omanik oli joobes. Hallikainen üritas olukorda rahulikult võtta. „Minu valulävi tundub olevat päris kõrge. Ma ei osanud närvi minna.“

Kohale saabus tema vend, kel oli omanikuga sõnelus. Mõned hoobid virutas viimati mainitu ka vennale.

Hallikainen märkis, et ta vend on advokaat ja nad võtavad juhtumit väga tõsiselt. „Kuriteoteade on esitatud,“ kinnitas Hallikainen ja lisas, et andis uurijale täna hommikul oma ütlused.

Juhtunut kirjeldas koos fotodega ka Marko Maunuksela, kes kritiseeris, et turvamehed olukorrale ei reageerinud.

Hallikainen aga ei lase peahaavast end liigselt segada ja lubab, et juba homme võib teda ühel kontserdil kuulda.

„Ma pole kunagi varem vägivalla ohver olnud. Natuke imelik tunne, et naeratava maapoisiga võib midagi säärast juhtuda,“ märkis ta.