Koostööprojekti raames saavad omakorda kakskümmend viis noort Eesti kultuurielu talenti ühekordse toetuse osaliseks. Barclay de Tolly Sõprade Klubi, Heidi ja Allar Jõks, Olav Miil, Limestone factories of Estonia ja Kultuuripartnerluse SA toetavad kokku noorte Eesti talentide õpinguid ja loomingulisi tegevusi kokku vähemalt 20 000 euro ulatuses. Esimesed viis toetust pälvisid kontratenor Martin Karu, lauljanna Hedi Maaroos, kitarrist Helin Hallik ja tšellist Marcel Johannes Kits ning Jõgeval toimuva Alo Mattiiseni nimelise vokaalansamblite lauluvõistluse korraldajad.

Roman Toi pühenduspingi raames saab toetuse Martin Karu, kes õpib muusikakõrgkoolis Ghachool of Music and Drama Londonis. Tema toetaja on Barclay de Tolly sõprade klubi. Alo Mattiiseni pühenduspingi raames toetavad Heidi ja Allar Jõks järgnevatel aastatel Alo Mattiiseni nimelise laulukonkursi toimumist Jõgeval. Ester Mägi pühenduspingi raames on toetuse saajaks Marcel Johannes Kits, kes sai sihtotstarbelise stipendiumi ettevalmistuseks kuninganna Elisabethi nimelisel konkursil. Kitse toetaja on Olav Miil. Miina Härma mälestuspingi raames saab toetuse Helin Hallik, kes asub sügisest õppima Brüsseli Kuninglikku Konservatooriumisse ning stipendium katab tema suviste ettevalmistuskursuste kulud. Ülo Vinteri mälestuspingi raames saab toetuse Hedi Maaroos, kes õpib muusikakoolis London School of Musical Theatre ja tema toetajaks on Limestone factories of Estonia OÜ.

Mälestuspingid toodab ja omalt poolt panustab projekti ka Extery OÜ. Pingi tellimise kulud katavad koostööprojektiga seotud ettevõtjad. Esimesed pühenduspingid avatakse Tallinna lauluväljakul 20. juunil kell 13.00.