Kylie Jenner jagas isadepäevale pühendatud pilti Instagramis ja sellel on näha hetke, kus Jenneri ja Scotti kaks last isaga mõnusalt ühiselt aega veedavad. Pisut udusel pildil sööb räppar Travis Scott kiirnuudleid, tema peal pikutab paari ühine ja veel ametlikult teadmata nimeta poeg ja kõrval teki all magab tütar Stormi.

„Head isadepäeva, issi, me armastame sind,“ kirjutas Jenner pildi juurde. Poja privaatsuse tagamiseks varjas Jenner lapse nägu emotikoniga. Esmaspäeva lõunaks on pilt Jenneri kontol kogunud 7,5 miljonit meeldimist ja 13 tuhat kommentaari.

Kylie on varem vaid paari klõpsu oma pojast jaganud ning need on näidanud beebi jalgu või sõrmi. Ta pole ka ametlikult teatanud, mis poja nimeks on. On vaid kindel, et ta nimi pole enam Wolf Jacques Webster nagu see sünnijärgselt lapsele pandi. Nimevahetusest teatas Kylie oma sotsiaalmeediakontol märtsis, kuid rohkem detaile ta nimemuutuse kohta ei jaganud. Kylie õe Kourtney Kardashiani poeg Mason Disick on aga oma väidetaval Instagrami varikontol avalikustanud, et beebi nimeks on Knight Jacques Webster.