Juba mõnda aega on mõjuisiku Kendra Katrina Könneli süda võetud noore räppari poolt, koos poseeritakse käsikäes piltidel ja veedetakse mõnusaid hetki koos. Õhtulehele antud lühikeses kommentaaris kinnitab Kendra oma uut suhet. „Olen oma elus parimas kohas ning soovin, et see harmoonia nii ka jääks,“ sõnas Könnel, kelle uus poiss-sõber tegutseb muusikavaldkonnas.

Artistinime Loudi taga peitub Marten Loudi Anni, kes on räppar. Tema esimene lugu tuli välja juba aastal 2015 ning 2016. aastal andis ta koos muusikamaailmas tegutsevate Desiree Mummi ja Bennexiga välja ühise loo „Vanad Hipid“. Praegu on Loudi YouTube'i kanalil kaheksa lugu ning nendest värskeim, „Galaktika“ tuli välja pea kuu aega tagasi.

Kendrale muusikud meeldivad ning enne Marten Loudi Anniga suhtesse astumist oli ta koos superstaarisaate seitsmenda hooaja võitja Uudo Sepaga. Noored kohtusid 2020. aasta sügisel Tallinna ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudis, kus mõlemad õppisid reklaami ja suhtekorralduse erialal. Eelmise aasta septembris aga teatas sisulooja Kendra sotsiaalmeedias, et tema ja Uudo teed on lahku läinud. Neil olevat Türgis puhkusel olles omavaheline tüli nii suureks puhkenud, et Kendra tuli enne reisi lõppu üksi tagasi.

Kendra süüdistas Uudot lähisuhtevägivallas. Väidetavalt oli noormees teda tõuganud nii, et ta kukkus peaga vastu lauda ja vajas arstiabi. Uudo ise eitas vägivalda, aga tõdes, et reisil nad tõepoolest lahku läksid. Hiljem võttis Kendra oma süüdistused tagasi. Noori nähti pärast lahkuminekut korduvalt koos, kuid sellest suhtest enam asja ei saanud.