Hunt käis külas „Suvistes Seitsmestes“, et pisut uuest saatest lähemalt rääkida.

Keda Brigitte saatesse kandideerima ootab? „Kõige esimene punkt on see, et see mees peab ise tunnistama, et ta näeb, et me sobiksime. See on enesekindlus, mida ma hindan kõige rohkem. Kindlasti see mees, kes on mu saateid vaadanud, mu sotsiaalmeediat jälginud, talle meeldivad julged naised ja ta suudab toime tulla kuulsusega. Lisaks hindan ma mehi, kes on hea huumoriga,“ rääkis Brigitte.

Millised on aga need mehed, keda Hunt saatesse kandideerima ei oota? „Ma ei kannata ahneid mehi ja selliseid, kes teevad naisi maha, et end ise tunda kõrgemana. See on kindel ei!“

„Vallaline kaunitar“

TV3 Grupp Eesti tegevjuhi Signe Suure kinnitusel on „Vallalise kaunitari“ puhul tegemist suure formaadiga, mis on vallutanud vaatajate südameid kogu maailmas. Nüüd jõuab saade esmakordselt tele-ekraanile TV3 vahendusel ka Eestis. „Kindlasti on tulemas põnev, kaasahaarav ja romantiline hooaeg. Armastust ja kaaslast kogu eluks hakkab otsima särav vallaline kaunitar, kes ei jäta külmaks ühtki televaatajat ega ka tulevast printsi,“ lisas Suur.

Hunt tunnistas, et sarjas osalemist on talle varemgi pakutud, ent siis soovis ta keskenduda muule ega olnud veel valmis end kellelegi avama. „Tänaseks pole ma leidnud kedagi, kellega päriselt sobiksin – nii saabki minust ametlikult vallaline kaunitar. Teen seda oma fännide ja oma perekonna ees, kes on mulle juba kõik muu, millest ma eales olen unistanud, andnud. Teen seda koos teletootjaga RUUT telekanalis TV3, kus on samuti mu süda. Mis lõpuks saab? Kindlasti saan unustamatu kogemuse ja uusi sõpru kogu eluks,“ selgitas ta.

„Vallaline kaunitar“ („The Bachelorette“) on maailmakuulus teleformaat, mis annab vallalisele naisele võimaluse otse telekaamerate ees abikaasa leida.

Brigitte südant võita soovivad noormehed on oodatud endast teada andma TV3 lehel.